O NAMA 

“AGI” doo Konjic je porodična firma osnovana 1997 godine. Prvih nekoliko godina postojanja bavimo se poslovima u oblasti visokogradnje, najčešće rekonstrukcijom ratom oštećenih objekata ali i novogradnjom. Proširenje vrste i obima poslova nameće potrebu jačanja kapaciteta firme, kako u kadrovskom tako i u tehnološkom smislu. Početkom 2000-te godine značajno se investira u građevinsku mehanizaciju i ulazi u poslove iz oblasti niskogradnje. Radovi se izvode za potrebe telekomunikacijskih operatera ali se bavimo i rekonstrukcijom i izgradnjom vodovoda i kanalizacije kao i saobraćajnica. 2006 godine preduzeće je proširilo svoju djelatnost na proizvodnju svježeg betona, nabavkom savremene betonare. Posjedujemo vlastiti kamenolom kao i mehanizaciju za proizvodnju frakcija za betone. Bavimo se proizvodnjom gotovih proizvoda od betona (betonski blokovi, galanterija, stubovi, cijevi…) Stalno ulaganje u kadrove, opremu i mehanizaciju omogućilo nam je da spremno dočekamo izgradnju auto-ceste na koridoru V-C te uzmemo aktivno učešće kao jedna od firmi podizvođača.


MENADŽMENT

Firmom rukovodi tim mladih visokoobrazovanih ljudi sa jasno definisanom organizacijom poslovanja. Preduzeće ima četrdeset do pedeset uposlenih te se u tom smislu možemo svrstati u red srednjih preduzeća. Trenutna struktura uposlenih je: Diplomirani inžinjer građevine, inžinjer građevine, tehnička priprema, građevinski tehničar, kvalifikovana radna snaga (tesari, zidari, armirači, vodoinstalateri, vozači, rukovaoci građevinkih mašina, rukovalac separacije, rukovalac betonare), polukvalifikovani i nekvalifikovani radnici u građevinarstvu

 


VIZIJA

“AGI” d.o.o. Konjic strateški je opredjeljen da po kvalitetu svojih proizvoda i usluga bude značajan partner u  oblasti proizvodnje građevinskih materijala i izvođenja građevinskih radova u svim oblastima građevinarstva kao i zanatskih radova. Svoju viziju ostvarujemo stalnim proširenjem vrste i obima poslova, povećanjem broja zaposlenih, povećanjem kvaliteta usluga i na taj način jačanjem svoje uloge na sve zahtjevnijem tržištu.

Zbog toga smo:

  • sa cijenom povoljni,
  • sa rokom isporuke pouzdani,
  • sa kvalitetom provjereni.

MISIJA


Opredjeljeni smo da po kvalitetu svojih proizvoda i usluga budemo strateški partner u oblasti proizvodnje građevinskih materijala i u izvođenju građevinskih i zanatskih radova.

OPREMA I MEHANIZACIJA

Raspolažemo sa voznim parkom, građevinskom i proizvodnom opremom koja omogućuje izvođenje najzahtjevnijih radova u građevinarstvu